top of page

Hvad er nasa strong

se siden på dansk
see the page in English

Nasa Strong giver hurtig og kraftig forbedret styrke, funktionalitet
og nervemæssig effektivitet samt suveræn behandling af osteoporose/knogleskørhed og ryg- og ledsmerter.

Josephine fra Nasa Strong underviser klient
klient fra Nasa Strong træner
Jørgen fra Nasa Strong underviser klient

MERE EFFEKTIVT END NOGET ANDET

Det er et enestående koncept baseret på videnskabelig forskning, og kombinationen af unikt udstyr, høj intensiv træning og personlige instruktører, som giver resultater der ikke før var mulige og på rekord tid.

BESTIL TID TIL
INTRO-SESSION

Bestil tid til en intro-session - Du vil blive meget positivt overrasket over Nasa Strong - fremtidens træningsform.

INTENSITET
ER NØGLEN

"Maksimal momentan intensitet", som forskere ofte omtaler som "uopnåelig" (selvom det mere korrekt vil være "ikke tilgængeligt med eksisterende udstyr") kan nu opnås med Nasa Strong.

MERE EFFEKTIVT END NOGET ANDET

Bliv kontaktet telefonisk hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en intro-session.

Vi garanterer: 25% styrkeforøgelse på 10 sessioner eller alle pengene retur!

 

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigt.

Tak for din indsendelse! Vi kontakter dig telefonisk så snart vi kan!

Nasa Strong er måske det nærmeste, man kan komme på en fitness-pille, fordi det er så kortvarigt, enkelt og effektivt. For at opnå den optimale effekt af træningen, behøver man kun at bruge 10 minutter om ugen.  

 

Men hvorfor er konceptet så effektivt? Når man laver styrketræning, er den sidste gentagelse altid den hårdeste. Det ved alle, der har knoklet i et fitnesscenter. I den sidste gentagelse bliver et maksimalt antal muskelfibre aktiveret, og den nervemæssige effekt er dermed størst.

 

Hos Nasa Strong springer man alle de mellemliggende gentagelser over og går direkte til det punkt, hvor man har den maksimale påvirkning. Der udføres i alt fem meget korte øvelser, som dækker hele kroppen. Hver gang, man er til træning, får man et feedback, da der på udstyret er en computerskærm, der viser, hvad man lavede sidste gang, så man kan give endnu mere input i træningen. Det er utroligt, så stærke folk bliver på kort tid.

Man skal kun træne 1 gang om ugen. Hvorfor? Fordi træningen er så effektiv og positiv indvirkende på kroppen at det er nødvendigt at man tillader kroppen at producere de maksimale resultater og restituere sig efter hver træning. At træne Nasa Strong mere end 1 gang om ugen vil ikke give bedre eller hurtigere resultater, tværtimod. Så hvorfor gøre det?

 

Nervesystem fungerer bedre og styrke øges
Når folk bliver ældre, og deres mobilitet svigter, så er det ikke udelukkende et spørgsmål om tabt muskelmasse, det er også et spørgsmål om, at den nervemæssige effektivitet forringes. Nasa Strongs træning har en direkte indvirkning på nervesystemet, og hvis nervesystemet fungerer bedre, fungerer musklerne også bedre. Dermed øges styrken. Samtidig er trænings systemet meget effektivt mod knogleskørhed, fordi det er med til at give ekstra knogletæthed.

 

Det er til folk, der vil have den ultimative træning på den kortest mulige tid. Nasa Strong er optimal til mennesker, der ikke har lyst til at stå og svede i et fitnesscenter og have mulighed for at blive smittet med for eksempel Corona. Vores træning består kun af dig og instruktøren, der er ikke nogen andre til stede. Det hele er dokumenteret og resultaterne kommer enormt hurtigt.

 

Hvad mere kan man ønske sig?

Josephine fra Nasa Strong underviser klient II

DET SIGER KLIENTERNE

klient fra Nasa Strong VII

Helle troede ikke det var muligt at forbedre sin muskelstatus ved så lille en ugentlig indsats!

" Jeg er fysioterapeut, og på grund af min faglige baggrund var jeg umiddelbart noget skeptisk overfor Nasa Strong konceptet. Men jeg var meget parat til at prøve, da jeg helt konkret søgte en effektiv træning af mine muskler, der let og hurtigt kunne passes ind i en aktivitetsfyldt hverdag. Jeg har nu afprøvet Nasa Strong træningskoncept på min egen krop : nemlig 5 øvelser, hvor forskellige muskelgrupper udfører én maksimal isometrisk kontraktion - efterfulgt af en uges restitution. Jeg har indtil nu forbedret min “ Body Strength “ med 82% ( dette måles på computer) og ikke alene er jeg superglad for mit resultat, jeg har også fået en faglig respekt for træningsmetoden. Jeg troede faktisk ikke, at det var muligt at forbedre sin muskelstatus ved så lille en ugentlig indsats."

Helle Bruhn Petersen

Fysioterapeut

klient fra Nasa Strong II

Mere end forventet!

"Jeg kom til Nasa Strong primært pga. svag lænd og ønskede bare en skånsom og let opbygning af mine muskler. Til min store overraskelse ku det mere end det.

Det booster mit overaktive nervesystem, så jeg føler mig mere samlet og klar , og det styrker og grounder mig i min dagligdag. Ydermere er det let og enkel træning som ikke kræver for meget af mig tidsmæssigt og er nemt at overskue.  Føler mig helt “høj” hver gang jeg går fra træning.

Jørgen er også super behagelig at være hos."

Nina Christensen

klient fra Nasa Strong III

Meget hurtigt. Meget nemt. Meget effektivt!

Jeg går til Nasa Strong for at opnå styrke og form og holde det vedlige.

Jeg har været meget overrasket over resultaterne samt hvor praktisk og belejligt det hele er.

Jeg skal i hvert fald ikke stå og svede i et fitness center, når jeg kan opnå bedre resultater i Nasa Strong og på en brøkdel af tiden.

 

Lars Baaring Hansen

instruktør

klient fra Nasa Strong I

Anne synes Nasa Strong er fantastisk!

"Jeg går til træning hos Nasa Strong en gang om ugen. Det er rigtig meget effektivt. Mere end jeg nogensinde ville have troet. Det er så kort og jeg behøver hverken klæde om eller gå i bad bagefter. 

Desuden behøver jeg ikke lave  andet for at holde mig i god form og bevare min funktionalitet. På kort tid har jeg opnået en styrkeforøgelse på 113% - Fantastisk!"

 

Anne Ellemand

zoneterapist

klient fra Nasa Strong IV

Øget indre styrke og velvære

Jeg kan varmt anbefale Nasa Strong.

 

Det er effektivt og kan nemt passes ind i en travl hverdag, fordi det tager 10 min. én gang om ugen – og så behøver jeg ikke at klæde om.

 

Mit mål er gøre noget godt for min krop og allerede efter få sessions mærkede jeg en øget indre styrke og velvære.

 

Helle Poulsen

mentor

klient fra Nasa Strong V

Godt mod kroniske smerter

Jeg kan varmt anbefale Nasa Strong træning, især hvis du som jeg døjer med kroniske smerter.

 

Med komplicerede udfordringer som fibromyalgi og et kronisk lændehold er det virkelig svært at finde træning, der både holder smerterne væk, men ikke overanstrenger mine led.

 

Her har Nasa Strong været perfekt - det er umuligt at overstrække, jeg bruger minimal tid på træningen og jeg kan både se og mærke at jeg bliver stærkere og får bedre fysik - det er udelukkende anbefalelsesværdigt.

 

Sofie Olsen, 41 år

klient fra Nasa Strong VI

Nasa Strong er godt for os!

Fvh. overlæge Peder Carl og hustru sygeplejerske Lise Carl har trænet i Nasa Strong i over 9 måneder.

Peder: Jeg føler mig stærkere og friskere og med fornyet velvære hver gang jeg har været hos Nasa Strong Det er dejligt at træningen er så kortvarig og man ikke kommer til at svede og alligevel opnår særdeles gode resultater.

Lise: Jeg føler mig langt bedre tilpas og har mere energi. Det er dejligt at træningssessionerne er så korte og kun 1 gang om ugen og at man ikke behøver klæde om eller tage bad bagefter. Det mest utrolige er at man får så gode resultater på så kort tid. Jeg føler mig stærkere og kan meget bedre klare trapperne nu, selvom jeg har slidgigt i knæet.

bottom of page